Třicetidenní knihobraní #6

června 11, 2013


Třicetidenní knihobraní je projekt od VeEee, jehož cílem je každé dva dny zveřejnit článek s knihou na dané téma. Kniha musí být v knihovničce - ať už mé, nebo rodinné - nebo ve čtečce. Knihy se nesmí samozřejmě opakovat. :)

11. - 12. červen
6. Kniha, při které jsem se opravdu červenal
Popravdě, tohle téma mi moc nesedlo. Abych se přiznal, žádné erotické knihy nevyhledávám a při vybírání knih, které si koupím, mám už jasnou představu, že se tam nějaká ta neřest objeví, ale něco ve stylu 50 odstín vážně nemusím. Přijde mi to poměrně... Já nevím, ale já raději zůstávám u těch "normálních knížek"... Ovšem, kdybych měl vybrat knihu, při které jsem se červenal, tak nejvíce to bylo při knize... Možná... Jo, nejvíce asi při čtení Pána čarodějnic... 

...aneb Fantom Print opět nezklamal. :D Nevím, proč se kniha jmenuje "Pán čarodějnic", když celý příběh kolem čarodějnic ani neletěl. Nu, co už. Kniha totiž vypadá na první pohled docela nevinně, ale jakmile ji otevřete, naleznete scénky plné nejen krve a létajících končetin, ale taky těch milostných (místy poměrně pestře popsány). Pro ty, kteří si na to už zvykli, to bude pouze malá věc, ale když na to narazí někdo, kdo takové věci nevyhledává... Popravdě, Goodkindovy knihy jsou někdy opravdu... zajímavé, ehm... :D Abych se přiznal, teď už jsem si na to poměrně zvykl a nevadí mi to tak, jak mělo... Ach, ta puberta. Ovšem, tohle byla opravdu... podivně krutopřísněhustá kniha! A přiznejme si, co bychom čekali od příběhu, který se odehrává v dobách husitských válek, že?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tak díky za tip! :D :D O Fantom Print už nejakú dobu viem, že tie ich knižky asi (určite) obsahujú isté veci..ale konkrétne som nevedela čo asi čítať. Vieš čo? Možno ma porazí ak tú knihu niekto z triedy zoberie a začne čítať na tej ZLEJ časti. ALE! Kúpim si ju. A uvidím sama. Divné je, že sa teším...a súhlasím. Ach, tá puberta...xD (nie je dňa kedy by som nenašla dvojzmysel (hodina angličtiny: "Ideme urobiť.." alebo NIEČO také. údes.:D)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle jsem ještě nečetl. Ale ta obálka vypadá moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  3. hej, co je na knihách jako Padesát odstínů? Vždyť je zábava je číst a jsou to takové jednohubky, které se čtou samy. :D Navíc, když si tak čtu o čem ty knihy jsou a jak pitomé hlavní hrdinky většinou bývají, vždycky se můžu poplácat po rameni a pogratulovat si, že jsem naprosto normální. :D

    OdpovědětVymazat
  4. :D taky bych to asi nečekala :D

    OdpovědětVymazat

Statistika

TOPlist