CooBoo-A-Thon | To nejlepší z CooBoo

července 06, 2013

Jak jistě víte, jeden z úkoly tohoto maratonu je napsat příčku těch nejlepších CooBoo knih, které jsem četl. Od příčky zlaté až po tu bramborovou. Doma nemám moc knih a musím přiznat, že to bylo opravdu těžké vybrat čtyři knihy, které bych do této příčky zařadil. Stálo mě to opravdu dlouhou dobu přemýšlení, ale nakonec jsem na to přišel a vše seřadil tak, jak to být má. Snad, teda... No, ale pojďme se na to podívat!



4. PŘÍČKA
...neboť brambory patří i čarodějkám

Tohle byla opravdu zajímavá knížka. Sice mě nenadchla tak, jak jsem čekal a nepatří zrovna mezi knihy, které bych četl i desetkrát, ale musím se přiznat, že tato kniha mě zavedla k nakladatelství CooBoo. Opravdu zajímavé, že? Kniha byla svým způsobem ale pěkná a doufám, že se někdy dostanu i k dalším dílům. Osobně věřím, že další díly budou trochu lepší, než tady tento. Ale přesto si Válka čarodějek vysloužila čtvrté místo! Recenze bohužel není, jelikož si z této knihy skoro nic nepamatuji. :D

3. PŘÍČKA
...bronzoví robotci byli vždy roztomilí (recenze)

Kniha, která vede svým vlastním způsobem k zbláznění. Tahle kniha byla plná akcí, bojů a zvratů, které se odehrávaly ve velikosti nanotechnologie. Bylo to opravdu skvělé dílo, ve kterém se autor nebál zabíjet hlavní hrdiny a v očích čtenáře vytvářet nové padouchy. Určitě se těším na druhý díl, který bude ještě více šílenější a tím pádem i stejně skvělý, jako byl tento. Ze začátku, když jsem o knize četl, jsem si řekl "Co je to za blbost?" Ale stejně jako vždy se můj názor postupem času změnil a hle! Kniha je doma. :) Když se nad tím tak člověk zamyslí, myšlenka toho, že kolem vás probíhá nějaký malý robůtek je opravdu... ehm... zajímavá, nemyslíte? 

2. PŘÍČKA
...Divergence, která září stříbrem

Tady se to dalo asi čekat, že? Divergence patřila a doposud patří mezi mé oblíbené knihy a taktéž je to jedna z prvních (nevím, jestli není dokonce první) dystopií, kterou jsem četl. Nepodařilo se mi ještě sehnat Hunger games, takže zatím nemohu obě série porovnat, v čem všem jsou lepší a v čem ne. Divergence se stala mou oblíbenou a ještě teď si pamatuji, že mi trvalo minimálně měsíc, než jsem se ke knize dostal. To víte, čím více je ta kniha slavnější, tím více se bojím toho, že to bude zase nějaký propadák. Po přečtení jsem si oddechl, neboť Divergence byla opravdu skvělá a sláva, která je této knize provolávána je zasloužena. Recenze bude brzy!! 

1. PŘÍČKA
...zlatá Juliette, která svým dotykem zabíjí (recenze)

Tak tahle kniha byla prostě bomba! Když CooBoo oznámilo, že knihu vydají, věděl jsem, že ji budu muset nějak získat. Nečekal jsem, že to bude něco skvělého a proto mě mile překvapila. Očekával jsem něco takové... průměrného. Místo toho ale na mě čekalo něco strhujícího a dokonalého. Především asi každého zaujme styl, kterým je kniha napsána... Ty škrtanice dodávají příběhu to, co potřebuje. Tu správnou šťávu, která to vše posouvá podivnou rychlostí vpřed. Je vážně škoda, že ty stránky utíkaly tak rychle... Já už chci druhý díl! A potom budu pěkně čekat na ten třetí... Ale jo, za ten pocit, že se dozvím,co se bude dále dít, to stojí! Jsem roztříštěná si prostě zaslouží první místo... A konec debaty! ;)

A jaký je stav CooBoo příčky u vás? 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Roztříštěná prostě nemá konkurenci! Bláznivé škrtance se mi velice líbily. :D A u mě je to navíc první kniha od CooBoo. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! :)) Jojo, ty škrtanice jsou skvělé :D Vážně? Tak to jsi měla tu nejlepší zkušenost! ;)

      Vymazat
  2. Z těchto čtyř knih jsem četla pouze Divergenci a ta byla skvělá ( ikdyž se musím přiznat, že Hunger Games jsou stále mojí hlavní srdcovkou :D ).Knihu Jsem roztříštěná bych si chtěla brzo sehnat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Divergence je vážně skvělá! Jak to je u HG zatím vážně nevím, no... :D Rozhodně sežeň! Je to vážně skvělá knížka! ;)

      Vymazat

Statistika

TOPlist