Kouzelná knihovnička | ZÁŘÍ 2012 |

října 10, 2012

Další projekt Abyss z Knižního nekonečna. 
Hlavním úkolem tohoto projektu je se pochlubit svou knihovničkou, kterou jednou ročně nafotíte a ukážete ji světu. Nezáleží na tom, zda máte pouze pár knih, ale účel je ukázat, jaké nádherné kousky přeci vlastníte. 

Tohle je mj momentální stav knihovničky. Nic světoborného a většinou se skládá ze starších titulů. Jsem jaksi pozadu ohledně toho, co právě letí, ale pořád se nemohu dočíst těm starým sériím na konec. Doufám že to do konce roku - kdy chci taky napsat další článek a přidat další fotky - nějak zlepší. 

Takový menší popis k tomu, co vlastně vlastním: 
Horní polička - Tady najdete většinou série, které jsem začal číst jako první a snažím se je doplňovat, abych je mohl úspěšně zakončit.  


Spodní polička - No, zde je to tak trochu barevnější. Většinou zde najdete jednotlivé knihy, nebo začínající série, na které jsem ještě nenašel místo. Také jsem si vytvořil menší sbírku paperbacku, které začínají zabírat s každou knihou větší části. 

Sice to je trochu chudší, než u ostatních, ale jsem za tuto sbírku velice rád a cením si, stejně jako dalších knih, které si chci pořídit. Doufám, že na konci roku se zde objeví další zajímavé kusy a možná i nová polička... ;) 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. pekná zbierka 8)
    závidím ti toho Percyho 8) veľmi by som si chcela aspoň 1. časť tejto série prečítať, film som si zamilovala 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když vezmeš v potaz, že film byl super, tak kniha je ještě o mnoho lepší!! :) ;) Držím palce, ať si aspoň první díl pořídíš =)

      Vymazat
  2. No, vem to tak: Furt máš toho více jak já :)

    OdpovědětVymazat

Statistika

TOPlist