Přelétavá květnová soutěž: Začátek první etapy!

dubna 30, 2013

Základní informace a úvodní článek naleznete ZDE

Jelikož jsem jako první z nás dvou, kdo má úvodní slovo na začátek této soutěže, chci vás všechny ještě jednou přivítat na mém blogu Magician's Book, kde vše začíná. Soutěž startuje s první etapou. První etapa. Je. Zde!

O co že vlastně následujících šest dní půjde? 
První etapa se bude odehrávat zde. Úkolem této etapy je uhádnout postavy, které se objevují ve fantasy knihách. Podotýkám, že se nemusí jednat zrovna o lidi. Vždy v 7:00 ráno přidám nový článek s jednotlivými indíciemi, které vám pomohou přijít na správnou odpověď z náhodně vybraných fantasy knih. Jedná se vždy o dva obrázky, tudíž by měl být poměr nápověd vyrovnán. 

Co dělat, když znám odpověď? 
To je prosté. Napsat ji do komentářů společně s vaší e-mailovou adresou a jménem, či přezdívkou. Nelekejte se. Všechny komentáře budou moderovány a tudíž pro ostatní soutěžící skryty. Všechny odpovědi budou k večeru zveřejněny a vy si budete moci zkontrolovat, zda i ostatní soutěžící hádali tak, jako vy. Férový systém, co myslíte? 

A když bude má odpověď správná? 
Jestli bude odpověď správná, vaše jméno nebo přezdívka bude zanesena do seznamu, který bude vždy k nahlédnutí k večeru s příslušným počtem bodů za jednotlivé odpovědi. Podotýkám jenom, že za každou správnou odpověď se přičítá pouze jeden bod. 

Základní informace ohledně této etapy jsem sdělil, takže poslední, co vám pro tuto první etapu mohu sdělit je: Držím palce a ať je váš tip zrovna ten dobrý! 

You Might Also Like

0 komentářů

Statistika

TOPlist