Kouzelná knihovnička | PROSINEC 2012 |

prosince 24, 2012

Další projekt od Abyss z Knižního nekonečna. 
Hlavním úkolem tohoto projektu je se pochlubit svou knihovničkou, kterou jednou ročně nafotíte a ukážete ji světu. Nezáleží na tom, zda máte pouze pár knih, ale účel je ukázat, jaké nádherné kousky přeci vlastníte.

Tak... A je to tady. Ani jsme se nenadáli a Vánoce jsou zde. A jak jsem slíbil, s koncem roku taky přichází nový díl Kouzelné knihovničky! :) 
Od té doby, co jsme poprvé napsal svůj první článek do tohoto projektu, se moc věcí nezměnilo. Přibyly nějaké nové tituly a trochu jsem vše přeorganizoval. Dobré ale je, že je v plánu nová polička, kde by mělo být dost místa pro hodně dobrých knih :D Jakmile se tak stane, napíšu další článek... ;) 

Takže teď se pojďme vlastně podívat, co se změnilo... 


Takhle vypadá knihovnička aktuálně. Místo došlo, takže začínám vytvářet tzv. komínky :D Jsou zde stále dvě poličky, ale už se klube, že by se mohla objevit jedna nad postelí. (Jestli se nebudu hlásit, zavalily mě knihy) Pojďme se ale podívat na jednotlivé poličky blíže... 



V prvním příspěvku se horní polička skládala většinou ze sérií. Teď je tomu ale aspoň trochu jinak. Jak můžete vidět, Elyonovu zemi jsem přesunul jinam a místo toho zde má čestné místo Eragon. Přibyli zde také Bohové Olympu a kniha Vyvolený. Teď si tak říkám, že by se opravdu další polička hodila. Připadá mi,  že je tady moc velký bordel :D 



Tady se to ale změnilo už trochu více. Kromě úžasné Železné dcery se zde objevilo taky nějaký ten RC. V mém případě Lovkyně Snů: Osudové rozhodnutí a Věk magie: Bájná pečeť. Elyonova země bude teď chvíli dole, protože nahoře zbytečně zabírá místo. Během doby, co jsem napsal tento článek poprvé jsem si pořídil taky nesčetně knih, na které bohužel zatím nemám čas. Hodně práce s přípravami a tak... Ale jakmile bude únor, na knihy se pustím a potom budu poličku potřebovat na 100% :D 

Tohle by bylo takové menší shrnutí, co se událo v knihovničce v rozmezí záři - prosinec. Moc toho v knihovničce nepřibilo, ale kdybyste viděli tu kupu knih čekající na přečtení... Činí to pěkných 20 kousků! Takže se mějte, užívejte si Vánoc a přeji hodně štěstí do Nového roku 2013! ;)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Já nesnáším komínky.. :D ale už mi taky dochází místo, takže nemám na výběr.. :D no a co knížky, co budeš mít pod stromkem? Jinak moc pěkná knihovna. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížky, co budou pod stomečkem vyfotím dneska a dám na FB, takže bedlivě sleduj! :D ;)

      Vymazat
  2. Ja už čakám na svoju knižnicu, ktorú mi ocino objednal, lebo sa mi už prepadne polička 8D

    OdpovědětVymazat

Statistika

TOPlist