On My Wishlist #5

listopadu 10, 2012

Meme z dílny Book Chick City
Úkolem tohoto meme je zveřejnit pár knih, které si chci v nejbližší době pořídit. Na toto meme jsem narazil u Syki z Knižního doupěte.
Řekl jsem si, proč bych se do dalšího meme nezapojil. Přeci jen, když zveřejňuji jenom recenze, je to trochu nudné. Musím to nějak oživit! :)

Třináct relikvií by Michael Scott & Colette Freedmanová 

Na tuhle knihu se opravdu těším. Zaujal mě trailer, stejně jako anotace a následně to, že kniha je přeci jen od mého oblíbeného autora: Michaela Scotta. Byl jsem už varován, že to není klasická "Scottovina", ale mě to prostě nedá. Obálka je úžasná, stejně tak se podle mě zdá i děj. Na Goodreads knihu čtenáři hodnotili jako pěkný průměr, takže to za ty peníze rozhodně stát bude! ;) 



You Might Also Like

4 komentářů

  1. na moji povahu moc krve :D ale nakonec jsem si zvykla :D a pokud bude pokračování, určitě jej chci :) tuhle doporučuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc krve? To mi nevadí :D Vážně? Takže skvělé! ;)

      Vymazat
  2. Tak přesně tuto knihu jsem koupila nedávno v Praze, když jsem se hlásila do knižního klubu, jako vstupní knihu. Dostanu jí sice až za týden k svátku od babičky, nicméně se na ní strašně moc těším. Obálka je úžasná a anotace mě nenechala chladnou. Už jen odpočítávám dny, kdy jí dostanu a budu moci číst. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cítím to stejně :D Doufám, že se mi kniha dostane brzo do rukou ;)

      Vymazat

Statistika

TOPlist