Autorské šílenství #1

listopadu 25, 2012

Projekt pořádaný Wolfem Dravenem z Wolf Draven Dream Bookshelves

Příspěvek by měl obsahovat vyfocenou hromádku knih popřípadě poličku s těmito knihami od jednoho autora, které máte doma. Můžete se o těchto knihách nebo o autorovi i rozepsat, vše je jen a jen na vás.
Každý dál se ani nemusí objevovat v nějaký pravidelný den v týdnu, klidně to může být velmi nepravidelná rubrika. Záleží jen na vás, jestli a kdy budete mít chuť se zapojit.

Já jsem si pro začátek nového projektu na mém blogu vybral velice známou a oblíbenou autorku, která si získala srdce mnohých čtenářů. Nebude to nikdo jiný než J. K. Rowlingová! :)

Není snad nikdo, kdo by tuto autorku neznal, nebo aspoň o ní něco neslyšel. 

Právě ona dala vznik novému světu, kde je magie, dobrodružství a hlavně síla přátelství. Z jedné prosté série se zrodil nový světový trhák, který se rozšířil snad po celém světě. 

Harry Potter byla má první série, kterou jsem přečetl. Dokonce si i pamatuji, jak jsem první díl přečetl snad třikrát a stále se mi příběh líbil. Právě tato série ve mě vzbudila zájem o knihy samotné, hlavně fantasy. První díl si pamatuje mé první přečtené knihy a díl sedmý jako zkušeného čtenáře, který dychtí po nových knihách. 
Abych se přiznal, sám nevím, jak jsem se k autorce a knihám samým dostal. Může za to možná reklama, která prosazovala první díly a mamka mi knihu koupila. Sama si ji přečetla a následně jsme si uvědomovali, že autorka píše opravdu pěkným stylem, který sedne každému. 

Jsem rád, že jsem se k této sérii a autorce dostal. Odhalila mi nový svět magie, který byl předtím každému skryt. Změnila mi život a já si nemohu stěžovat. Nevím ale, jak by dopadlo mé dětství, kdyby se v něm právě paní Rowlingová neobjevila...




You Might Also Like

9 komentářů

  1. Jak tak koukám... Ty máš trochu jinou obálku jedničky. o.O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Sakriš, jsem nějak nechtíc smázla ten první komentář :D Ale tak co... Taky mám tohleto vydání prvního dílu. Teď už se prodává jen to divné s Harrym na koštěti, ne?

      Vymazat
    3. Já nevím, hele :D Tehdy se prodávalo tohle a tak to zůstalo :D

      Vymazat
  2. Vždyť to si nevzpomínáte na tu aféru krz jedničku že jedno vydavatelství to dělali na černo poznalo se to podle toho klobouku a také podle toho že v deskách byli obrázky u padělaných a u nepadělaných bylo prázdno :D v deskách myslím tím to jak jste otevřeli knihu a hned ješt před první bílou stránkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám na deskách normálně mapu Bradavic... :D Ale to je jedno! :D Hlavní je, že mám celou sérii a jestli to byl padělek nebo ne, je mi úplně ukradené! :D :D

      Vymazat
  3. Však jenom osvětluji pravdu. Segra má až od 5tého dílu originály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však jo... Já jsem rozhodně za tuto pravdu rád! ;)

      Vymazat

Statistika

TOPlist