První blogové narozeniny!

září 22, 2013


Už tomu tak bude... V této době je tomu už rok, co jsem si založil blog Magician's Book. Věřili byste tomu? Já totiž ne. Připradá mi to jako včera, kdy jsem si sedl k počítači, řekl si: "Chci psát o knihách!" a zapnul doménu blog.cz. Je poměrně vtipné, že za celou dobu jsem měl už tři blogy. Už od mala ve mě totiž rostla touha psát - o čemkoli a na čemkoli. První blog jsem vedl v nějakých deseti letech a psal jsem na něj různé blbůstky, házel tam všelijaké videa a snažil se prostě zaujmout. Kupodivu na můj blog i někdo chodil, nechával komentáře a rád se tam vracel... Což se dost divím, protože když se na to podívám zpětně, celá stránka byla strašně trapná -.-

Potom jsem si dal na chvíli s blogem pokoj. Neměl jsem na to náladu a snažil se zlepšit si své grafické schopnosti. Teprve po nějakých dvou letech jsem si založil druhý blog: Magican Book, který je stále aktivní a jestli chcete, klidně se na něj můžete podívat na této adrese. Vše ale musíte brát s určitou nadsázkou, protože... přeci jen, oproti momentálnímu stavu byly tehdejší články docela podprůměrné a jsou psány většinou v euforií z některých knih. Ale přeci jen, každý nějak začínal, ne? Po nějaké době jsem se ale rozhodl, že je čas na změnu a proto jsem přešel z Blogu na Blogspot, protože mi v té době Blog docela blbnul a já se definitivně rozhodl. Trochu k tomu přispělo i to, že většina blogerů byla ba Blogspotu a já si řekl, že bych měl tuhle doménu taky zkusit. S přesunem blogu se taktéž změnil název z Magican Book na Magician's Book, který je až doposud a kdo ví, na jak dlouho...

Přes to všechno jsem strašně rád, že mi ta vášeň pro blog vydržela - ale nejen to. Nedokážu ani popsat, jak jsem šťastný, že jsem se mohl zapojit do té naše blogové rodinky a  - to především - poznat hodně skvělých lidí! (ať už blogerů, nebo čtenářů). Vždy si s vámi rád pokecám, nechám si poradit, nebo sem tam nějakou radu dodám já. Jste vážně super...! Děkuji!! :)

Pojďme se podívat na blog v číslech... 
31050 zobrazení stránky 
1 169 komentářů 
171 článků 
111 pravidelných čtenářů 
58 recenzí 

O co se bude vlastně soutěžit? 
Rovnou o čtyři knihy... První cena budou první dva díly série Železná víla od Julie Kagawy. Druhou cenou bude kniha Čas čarodějnic od Deborah Harkness a cenou třetí - a poslední - není nic jiného než kniha Prokleté město od Lisy McMann!



Kolik bude celkem výherců? 
Tři. Rozhodl jsem se, že první dva díly budu věnovat najednou, ať si může onen šťastlivec rovnou vychutnat pokračování po Železném králi! 

Kdo všechno se může zúčastnit?  
Každý, kdo je starší 13 let. Ti, kteří ještě nedosáhli tohoto věku mohou soutěžit jedině se souhlasem rodičů. Bohužel je soutěž určena pouze pro Čechy. Mrzí mě, že se nemohou zúčastnit i Slováci, ale momentálně nemám dostatek peněz na to, abych mohl platit poštovné i mimo republiku... Ovšem, mám v plánu uspořádat nějakou soutěž pro oba národy! /Kdybyste ale měli někoho s českou adresou, vůbec není problém v případě výhry knihu poslat tam./

Jak dlouho se bude soutěžit? 
Od 22.9. do 23.10. 2013 :) 

Co musíte udělat? 
To je jednoduché... stačí vyplnit jeden formulář!

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

Samozřejmě chci poděkovat nakladatelství Knižní klub a Fragment za to, že do soutěže věnovali tak skvělé kousky!!

A kdo se tedy stává vítězem...?
 Železný král a Železná dcera poputují k...



Ke komupak poputuje Čas čarodějnic...? 



A na závěr to nejlepší! Prokleté město vyhrála...!


Výhercům moc gratuluji a ještě jednou chci poděkovat všem, kteří se zúčastnili a rádi navštěvují blog! Vaše rady a názory si beru k srdci a pokud mi to čas dovolí, některé z nich se pokusím i zrealizovat! :) A ti, kteří nevyhráli, tak nemusí zoufat. Je možné, že se opět nějaká soutěž v brzké době objeví...! 

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Gratuluju ke krásným blogovým narozeninám a hlavně bloguj dál a dál. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji ke krásným prvním narozeninám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji! :)
    A soutěže se určitě zúčastním

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluju k prvním narozeninám :) a doufám, že další rok bude stejně úspěšný a ještě lepší.

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem k prvým narodeninám ;) Ceny sú úžasné ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Držím si palce a dúfam v ešte úspešnejší budúci rok :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulujem k narodeninám :)) Dúfam, že ti blog dlho vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, to je super! Všechno nejlepší :D Je super mít zhruba těsně po sobě narozeniny ty a blog :) Doufám, že budeš ještě dlouho blogovat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Že jo? Pěkně se to sešlo a snad mi to blogování vydrží... V nejbližší době nemám v plánu s tím seknout, tak uvidíme :D :)

      Vymazat
  10. všechno nejlepšíí!! ať si podobný článek můžeme přečíst i za (dnes už necelcých) 365 dní znovu ;)
    btw. parádní způsob oslavy ;D

    OdpovědětVymazat
  11. jesus, málem jsem tu soutěž prošvihla! hej, a gratuluju, F. x))

    OdpovědětVymazat

Statistika

TOPlist