Vyhlášení přelétavé květnové soutěže!

května 29, 2013


Mám tu pro vás slavnostní vyhlášení soutěže, která probíhala necelý měsíc na našich blozích. Můžu říct, že nás celé to soutěžení s vámi hrozně bavilo. Každý den sledovat, jak se poperete s otázkou a jestli vás to vůbec bude bavit až do konce. Vydrželo vás hodně a my jsme za to hrozně rádi. Přeci jen měsíc (resp. 4x6 dní) není vůbec krátká doba a někoho to mohlo omrzet.

Ale teď už k samotnému bodovému součtu jednotlivých soutěžících. Ten si můžete prohlédnout v tabulce, jejíž odkaz je pod tímto textem.


A vážení, tady nám nastává první zádrhel v celé soutěži. Nejspíš jsme podcenili vaše schopnosti, protože bodové rozdíly jsou hrozně malé. Místo tří výherců tu máme sedm adeptů. Na první místo dva a na třetí je vás pět. Tohle musíme ještě promyslet a vyřešit. Dáváte nám zabrat.

Tady jsou fotky výher s tím, kdo nám je do soutěže poskytl. Sponzorům hrozně moc děkujeme, bez nich by soutěž ani nemohla vzniknout! 







Takže nám ještě dejte chvilku, abychom to nějak promysleli. Ještě jednou děkujeme, že jste s námi soutěžili a my za sebe můžeme slíbit, že to nebyla poslední soutěž, která probíhala ve vzájemné spolupráci dvou blogů.

Mějte se,

David a Filip

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tak díky moc za soutěž! Sice v tom sedmičce nejsem, až v té další, ale nevadí. Stejně jsem se sebou nadmíru spokojená. :33 Z 43 místa po první sérii na 14, to je víc, než jsem doufala. :D Fakt se vám to povedlo, klidně můžete něco takového plánovat i do budoucna. :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My děkujeme za to, že se soutěž líbila!! :) A nezoufej, protože se plánuje i to, že se poslední šťastlivec bude z těch všech bude losovat a něco taktéž vyhraje...! :)

      Vymazat
    2. Hmm, ještě pořád je tu naděje. :33 Uvidíme, třeba budu mít štěstí! Bylo by to poprvé v soutěžích. :))

      Vymazat

Archiv blogu

Statistika

TOPlist