Třicetidenní knihobraní #2

června 03, 2013


Třicetidenní knihobraní je projekt od VeEee, jehož cílem je každé dva dny zveřejnit článek s knihou na dané téma. Kniha musí být v knihovničce - ať už mé, nebo rodinné - nebo ve čtečce. Knihy se nesmí samozřejmě opakovat. :)

3. - 4. června
2. Kniha, kterou absolutně nechápu

Nevím, kde se stala chyba. Jestli v knize, nebo ve mě. Jisté je ale to, že tahle kniha byla prostě propadák. Jo, jasně, je možné, že se to některým líbí, ale pro mě to bylo 300 stránek utrpení. Ano, jedná se vážně o Válku čarodějek, které vydalo všemi známé CooBoo. 

Celé mi to přišlo tak nějak... divné. Jakože dějová linka by ještě šla, ale nějak mi to nesedlo a nevím, zda budu další díly vůbec vyhledávat. Hlavní hrdinka mi přišla nějak divná a to, jak se první díl uzavřel, jsem byl trochu mimo. A kolem toho se točilo ještě více věcí, které mě zrovna nenadchly. Abych řekl pravdu, prostě jsme to nepochopil tak, jak to autorka zamýšlela. S touhle knížkou nemám dobré zkušenosti a to mě docela mrzí. Já osobně dávám knihám vždy šanci až do úplného konce a někdy i poté. Nestává se mi ale často, že bych si vybral špatnou knihu a to, že jdu naslepo do knihkupectví se mi v tomto případě vymstilo. Nemám vůbec chuť v tomhle pokračovat. Nebudu nikomu brát názory o tom, že kniha je skvělá. Ať si je nechá a svůj názor prosazuje. Já rád naslouchám ostatním a nikomu jeho názory neberu (to bych si nikdy nedovolil). Ale u mě si zrovna tato kniha moc obdivu nezasloužila...

You Might Also Like

3 komentářů

  1. dost negativní. :D nevím, knihu jsem nečetla a jak tak koukám, už po ní nebudu pokukovat ani v knihovně.
    btw - ty jsi ji kupoval naslepo? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Takhle kniha byla ta nejlepší co jsem kdy četla !! Je úžasná !!

    OdpovědětVymazat
  3. já přečetla dva díly a jako celkem to šlo

    OdpovědětVymazat

Statistika

TOPlist