Soutěž o knihu Erebos!

října 01, 2012


Tak a je to tady! Úplně první soutěž v historii Magican's Book. Cena, o kterou se bude soutěžit, je kniha, o které jste si sami rozhodli Vy, čtenáři mého blogu. Děkuji nakladatelství Fragment, který cenu do soutěže věnoval! 
A co budeme vlastně soutěžit? Přeci o knihu Erebos. Hru, která zabíjí...!

Název: Erebos
Podtitul: Hra, která zabíjí!
Počet stran: 320
Autor: Ursula Poznanski
Vydavatel: Fragment
Série: ---
Na jedné londýnské škole si mezi sebou žáci začnou předávat podivné balíčky, jeden se nakonec dostane i ke zvědavému Nickovi. V balíčku je DVD s počítačovou hrou. Hrou napínavou, a hlavně velmi inteligentní. Proč o ní ale nikdo nesmí mluvit a hráči musí dodržovat přísná pravidla? Pokud neposlouchají nebo se znelíbí poslovi se žlutýma očima, čeká je trest. Na druhou stranu jim hra dokáže splnit i ta nejtajnější přání. Jak je ale možné, že hra o každém všechno ví a neuděluje hráčům úkoly jen ve hře, ale i v realitě? Co hra vlastně chce? A jak ji může Nick zastavit?

Takové malé seznámení s knihou bychom měli... Jak jste se již dozvěděli, bude se soutěžit o výtisk této knihy.


Pravidla soutěže: 
  • Soutěž je pro Českou i Slovenskou republiku
  • Podmínkou zařazení do losování je vyplnění formuláře 
  • Probíhá od 1.10. do 10.10.2012
  • Vítěz má 48 hodin na to, aby se mi ozval. Jestli se neozve, losuji znova. 
Teď trochu k formuláři níže... 
Do soutěže se můžete zaregistrovat buď přes Váš facebook, nebo také přes mail. Podmínka pro vstup je vyplnění jednotlivých úkolů. Formulář se skládá z okénka s úkoly. Jakmile úkol splníte, stiskněte ENTER. Na tomto principu funguje zbytek úkolů. Nepřehlédněte ale také body, které se Vám za úkoly budou přičítat. Některé možnosti Vám ale přidají body...
Pokud si chcete ověřit, zda jste se opravdu zařadili, stačí pouze kliknout na: RECENT ACTIVITY. Zde Vám vyskočí seznam, kde byste měli vidět své jméno, či přezdívku. 
Myslím, že poučení jste a můžeme to spustit, ne? :) Držím palce všem zúčastněným! =) 

P.S.: Prosím, do formuláře pište bez diakritiky. 

a Rafflecopter giveaway

You Might Also Like

29 komentářů

  1. Nevím co si vybrat. Tak z psaných Erilian II., Naučte se kreslit manga shoujo II. a Oksa Pollocková. Z mang je to Kamikaze Kaitó Jeanne, Magic Kaito, Meitantei Conan a Full Mooon wo sagashite ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě Mistr a Markétka. Pak mám taky zvláštní, takřka sentimentální vztah k Sofiinu světu. Nepohrdnu Knihou ztracených věcí, Rackem a biblí je mi Kyselinovej test. A občas jsem ráda Na cestě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kniha ztracených věcí? O té knize jsem už slyšel... Prý je pěkně... drastická :D Ale rozhodně zajímavý seznam ;)

      Vymazat
  3. moje najobľúbenejšie knižky sú bezkonkurenčne Harry Potter séria a Sedem kráľovstiev od Kristin Cashore, myslím, že to je úžasná autorka 8)
    Ďalej sú to knihy ako Divergencia, Paranormálové, Hex Hall séria, Drakie, Pod nekonečnou oblohou, Dokonalý pár, Past,... a mnohé iné 8)

    OdpovědětVymazat
  4. Moje nejoblíbenější knihy jsou v poslední době Lži Lockeho Lamory a série Píseň ledu a ohně.

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoznačně Kingovky :-) Ale jestli chceš joo jednu, tak potom ... hmm ... asi milé TO :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Knížku už mám doma a četla jsem ji, tak dám šanci někomu jinému.. :) (ne že bych byla nějaký velký konkurent.. :DD s mým štěstím...)

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za soutěž :) Moje nej kniha je určitě Levá ruka Boží :))

    OdpovědětVymazat
  8. Mezi moje nejoblíbenější knihy patří série Mediátor a Supermodelka od Meg Cabot, Pýcha a předsudek, Divergence, Polibek pro Annu a série Hex Hall.

    OdpovědětVymazat
  9. Když vezmu knihy z poslední doby, tak největší dojem na mě udělala série Anita Blake, Mercedes Thompson a Kate Daniels..

    OdpovědětVymazat
  10. Tak mezi mé nejoblíbenější knihy určitě patří Harry Pottera. Vyrostla jsem na něm, tolik mi toho dal... vlastně zejména díky němu jsem přešla od čtení úzkých knížek a básniček na něco pořádnějšího. Ale krom tohoto jednu knihu? To asi nedám, každá na mne nějak působila, každá jinak, ale mohutně. Například Hraničářův učeň... Percy Jackson podnítil mou lásku ke starověku, díky Stevenovi Saylorovi jsem se toho o starověku dozvěděla zase o trochu víc... a Haruki Murakami a jeho Kafka na pobřeží... tu si pamatuji živě ještě teď. Člověk u ní přemýšlí nad smyslem života, nad tím, proč ten udělal toto a druhý támhleto... úžasná kniha! ^^

    OdpovědětVymazat
  11. Nejoblíbenější kniha? Tak to nebude jen jedna, ke sbírce krásných se postupem času přidávají lepší a ještě lepší. Kdybych měla vybrat nejoblíbenější z klasické literatury, patřila by tam Orwellova kniha 1984 a Otčenáškova Romeo, Julie a tma. A z novinek bych vybrala Polibek pro Annu a Divergenci (jen první díl, Rezistence se mi líbila mnohem méně). :)

    OdpovědětVymazat
  12. Noo, momentálne na piedestále slávy stojí Sám vojak v poli od Doľd-Mychajlika, ale inak milujem trilógiu o Čiernom mágovi :)

    OdpovědětVymazat
  13. Á známá otázka na nejoblíbenější knihy. Tak mojí nejnejnej fantasy sérií je trilogie Mistborn. Pak je tu Stín větru, která není ani součástí serie ani čistokrevnou fantasy. O tom, zdali tam vůbec je nějaký prvek nadpřirozena se dá přít.

    OdpovědětVymazat
  14. Nejoblíbenější kniha? Už od mládí vede jedna. Muž s dýmkou a houslemi. Přesněji řečeno - Sherlock Holmes. Pro mě nejúžasnější detektiv všech dob a hrdina. Jeho příběhy hltám jedním dechem, stejně jako jeho rozepře s přítelem Watsonem, nebo rovnocenným soubojům s dr. Moriartym. Kniha se už dnes prakticky nedá sehnat a to mě hrozně mrzí. Měl jsem ji totiž půjčenou s knihovny.

    OdpovědětVymazat
  15. Jo a aby nedošlo k mýlce. Storycollector = Barbora Smutná, ve formuláři není kolonka na vyplnění přezdívky a já automaticky ke komentáři připojila můj nick.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jasně. Jestli vyhraješ, dám si na to pozor ;)

      Vymazat
  16. pro mě je těžké říct, která je pro mě nejoblíbenější, protože ze všech mám prostě ráda všechny vydané knížky od Trudi Canavan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stejně jako já... Zatím jsem sice četl dvě knihy od Trudi, ale už nyní jsem si je velice oblíbil! ;)

      Vymazat
  17. Jak se tato soutěž hraje? Stále nechápu. Děkuju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jednoduché :)
      Pod textem se nachází formulář. Tam se přihlásíš buď díky Facebooku, nebo se jednoduše zaregistruješ. Dále Ti najedou kolonky, kde máš plnit jednotlivé úkoly. Třeba: Komentovat článek. Komentuješ článek a vedle zadání úkolů klikneš na kolonku, kde je počet boků. Odklikneš, že jsi úkol splnil. Toť vše :)

      Vymazat
  18. Nejoblíbenější kniha? Hmm... Určitě Hunger games, potom Shatter me, knihy od Meg Cabot, knihy od Shana a Terryho Úžasná Zeměplocha.

    OdpovědětVymazat
  19. Mám zamilovanou sérii-Vampýrskou akademii. Nejvíc se mi zatím líbil asi čtvrtý díl.
    Teď ale zrovna čtu Upíry z Hollywoodu, čte se mi to hrozně dobře a rychle i přes menší písmenka. Dost mě ale mrzí, že na čtení nemám kvůli škole poslední dobou moc čas :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak stejně... Když byly prázdniny, dal jsem knihu do týdne. Teď mi to trvá měsíc, ne-li dýl... ://

      Vymazat

Statistika

TOPlist