Měsíční chvástačka: Září 2012

října 02, 2012


Mesáčna chvástačka je něco jako součet všech knih. Tuto akci začala autorka blogu Judit. Později se MCH roznášela do všech blogů jako nákaza :D Nakonec se dostala i na můj blog.

Jak jsem již říkal, v měsíční chvástačce (zkráceně MCH) jde o to, že si na svůj blog nebo web zveřejníte jakýsi seznam knih, které jste za určitý měsíc dostali, sehnali atd... Více info ZDE
Do MCH patří pouze knihy:
Zakoupené, darované, vyhrané, recenzní výtisky

Kdyby nebylo narozenin, tak tento měsíc rozhodně nic nezískám… Ještě když je škola a na čtení není skoro čas a prostor. Je to k pláči, že? :(

Knihy zakoupené:

Knihy darované:
Les zbloudilých (Oksa Pollocková #2 – Anne Plichotová a Cendrine Wolfová
Trpaslíci (Trpaslíci #1) – Markus Hertz
Dějiny výtvarného umění – Alois Bauer
Noc, kdy jsem měla zemřít – Veronika Černucká

Knihy vyhrané:

Recenzní výtisky:





You Might Also Like

12 komentářů

  1. Super video! A knihy samozřejmě také! Konečně si natočil video! Takže o de mě potlesk ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super video... CO já se ještě nedozvím :D Ani bych neřekl... ale všichni se shodli na tom, že to je opravdu super video, tak asi bude... Takže rozhodnutí je takovéto: Další měsíc další video! :) A děkuji! :) ;)

      Vymazat
    2. Jů další video :)) Tak s tím tedy souhlasím! Jen tak dál! :))

      Vymazat
    3. Děkuji... Sice trvalo dlouho, než jsem se odhodlal, ale když je takováta pozitivní reakce, proč to nezkusit opět, že? ;) :)

      Vymazat
  2. Pěkné video a také knížky. Trpaslíky si ještě musím sehnat, ale těším se na ně. Tyhle dějiny umění jsem nečetl, ale určitě ti pomůžou - hlavně hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já si je chtěl koupit už dávno, ale u nás je stále neměli a nemají doteď... :( ://
      Děkuji! :) Doufám, že to k něčemu bude ;)

      Vymazat
  3. Úžasné video!! Určitě s natáčeném pokračuj, protože Ti to jde skvěle :))

    OdpovědětVymazat
  4. Heej, skvelé, konečne žiadne 20 minútové kecy B-) Stručne, jasne a výstižne, no čo viac si priať? Btw. páči sa mi, že si sa s výrobou videa pohral, zostrihal, dal mu formu. Ok ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím :D No, já nevím... O:) Musel jsem, i kdybych nechtěl :D na ploše mám 10 souborů a z toho jsem tři použil :D ;)

      Vymazat
  5. Skvělé video! :) A samozřejmě knihy taky! :DD ... Na knihy taky skoro nemám prostor, škola si vyžaduje veškerý můj volný čas :(( ... K tomu Hraničářovu učni mě přemlouvá už nějakou dobu kamarádka, že prý to je moc pěkný, takže možná taky nakonec podlehnu! :))) .. Jinak, ty Dějiny výtvarného umění vypadají opravdu dobře, takže doufám, že ti pomohou k přijímačkám! :)) Budu držet palce! :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tedy :D Já taky ne... Číst mohu pouze o víkendech a přesto si stále objednávám RC :D Rozhodně je to pěkná fantasy, ale spíše taková oddychová... ;) Podlehnout můžeš ;D To já doufám taky! :) Děkuji, ale ještě je čas :D :D

      Vymazat

Statistika

TOPlist