Teaser Tuesday #4

února 05, 2013

Meme pořádané z dílny Should be reading.
O co vlastně jde? 
  • Vezmi si knihu, kterou právě čteš. 
  • Otevři ji na náhodné stránce. 
  • Napiš 2 teaserové věty odkudkoliv z oné stránky. 
  • Nezahrnuj do toho SPOILERY! (Ujisti se že to, co píšeš, z knihy neprozrazuje nic důležitého. Nebudeme přeci kazit překvapením jiným, ne?)
Nezapomeň hlavně zmínit název díla a autora, aby si ostatní mohli knihu zařadit do kolonky: "to-read"
Pro dnešek to bude ovšem něco specifického... Říkal jsem si, že pravidelnost knížek musím změnit a proto jsem se rozhodl si vybrat něco mého... (Proto dám více, než dvě věty, protože vím, že se k něčemu podobnému tak rychle neodhodlám opět :D A ať taky sami vidíte, že přeci jen na tom neustále pracuji :) )

Název: Firianovo Tajemství
Autor: Filip Faja

„Kde ho přesunuli?“ Muž chvíli čekal a na tváři se mu rozšířil široký úsměv. Chutně si olízl zuby a Thomas i přes tmu zpozoroval maso zející muži mezi zuby.  
       „To nevím. Voni se nechtěj dělit vo to, kdo kam pude. Jestli sem poslouchal dobře, tak říkali něco vo tom, že ho maj přemístit do hradu.“ Do hradu?! Tam ho již nezachráním. Je to moc dobře střežené centrum. Záchrana se každou chvíli vzdaluje jako plující loď. 
 .     .     .  

Muž na něho začal křičet, aby se vrátil, ale Thomas ho zcela ignoroval. „Tvůj otec chutná dobře. Takové chutné maso jsem už dlouho nejedl!“ Thomasovi se rozšířily oči vztekem. 

You Might Also Like

0 komentářů

Statistika

TOPlist